Ga naar de inhoud

Gebiedsvisie Eindhoven Airport District

Het gebied rondom Flight Forum is ook in ontwikkeling. Flight Forum is één van de vijf aanjagers van de gebiedsvisie Eindhoven Airport District. Met deze visie zijn de opgaven bepaald voor de thema’s: levendigheid, verduurzaming, vergroening, bereikbaarheid en circulaire-economie. Het nieuwe hart van Eindhoven Airport District – gevormd door het gebied tussen de terminal van Eindhoven Airport en het kantorencluster van Flight Forum – gaat bijdragen aan een nieuwe aantrekkelijke en groene entree van Eindhoven.

Ligging Eindhoven Airport District

Eindhoven Airport District is gelegen in de westflank van Brainport Eindhoven en bestaat uit de luchthaven Eindhoven Airport, het naastgelegen bedrijventerrein Eindhoven Airport, kantoren- en bedrijvencluster Flight Forum en de Vliegbasis Eindhoven van de Koninklijke Luchtmacht.

Visie Eindhoven Airport District

Hieronder lees je over de verschillende ambities van Eindhoven Airport District.

“Het leuke en ook heel Eindhovense aan Eindhoven Airport District is dat er naast de grote en middelgrote merken en bedrijven, er ook volop ruimte is voor kleinere ondernemers. De komende jaren gaan we nog meer investeren in het elkaar versterken. Ik ben heel trots op wat er al allemaal al zit en geloof enorm in die combinatie van internationaal en kleinschalig. Juist ook die kleine bedrijven en de lokale inbreng maken de keten sterker.” 

Hans-Bart Olijhoek voorzitter van OKEA

Meer informatie

De gebiedsvisie wordt samen met bedrijven, eigenaren en andere betrokkenen in het gebied gerealiseerd. Heb je een idee, project of wil je meer weten over de visie? Neem dan gerust contact op met Carlo Welten door een mail te sturen naar: c.welten@flightforum.nl