Ga naar de inhoud

Of je nu met de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer komt: de ligging van Flight Forum is ideaal. De A2 ligt naast de deur en de bus stopt op het centrale plein. Houd jij van beweging? Met de fiets sta je binnen 25 minuten in de binnenstad van Eindhoven. Ook beschikt Flight Forum over een duurzame deelvloot: elektrische deelauto’s en -scooters. En met Eindhoven Airport naast de deur is Europa binnen handbereik.

Reizen van en naar Flight Forum

Centrum

Fiets = 27 minuten
Bus = 26 minuten
Auto = 15 minuten

Eindhoven Airport

Fiets = 4 minuten
Bus = 2 minuten
Auto = 7 minuten
Lopen = 11 minuten

Meerhoven

Fiets = 6 minuten
Auto = 5 minuten
Lopen = 15 minuten

Met de auto

Vanuit de A2 draai je de Anthony Fokker weg op. Bij de T-splitsing (net voor het viaduct), gaat je links de parallelweg (Flight Forum) op.

Met het O.V.

Vanaf station Eindhoven is Flight Forum te bereiken met bus 401 richting Eindhoven Airport. Je stapt uit bij bushalte Flight Forum. Deze halte is centraal gelegen op het businesspark.

Het is ook mogelijk om vanaf station Eindhoven met bus 400 naar Eindhoven Airport te gaan. Dit is een shuttlebus, die rechtstreeks naar het vliegveld gaat. Vanuit daar is het ca. 10 minuten lopen naar bushalte Flight Forum.

Met de fiets

Vanaf station Eindhoven is het ongeveer 8 kilometer fietsen naar Flight Forum. Je fietst vanaf het station eerst richting het PSV Stadion. Deze fiets je voorbij, met het stadion aan je linkerhand, richting Strijp-S. Vervolgens fiets je over Strijp-S waarna je via de Zwaanstraat richting het Philips de Jonghpark gaat. Vervolg je weg over het fietspad, de Oirschotsedijk, langs de Hertgang richting de Anthony Fokkerweg. Daar aangekomen sla je linksaf, fiets je over de fietsbrug over de snelweg heen en na 500 meter heb je Flight Forum bereikt.

Parkeren en vervoer

Waardekaarten bestellen

Bereikbaarheid in de toekomst

In Eindhoven Noordwest wordt flink aan de weg gewerkt. Dat gebeurt om de doorstroming en de bereikbaarheid van onder andere de Anthony Fokkerweg, Eindhoven Airport, Flight Forum en Brainport Industries Campus te verbeteren. Er is al veel verbeterd: de rondweg om het kantorencluster is verbreed, de Spottersweg is verlegd en er zijn twee fietsbruggen aangelegd over de Spottersweg en de A2/N2. Daarnaast is Gemeente Eindhoven bezig met de laatste fase van de onderdoorgang onder de A2/N2 en werken ze aan het kruispunt Luchthavenweg – Spottersweg – Landsard. Ook wordt er gewerkt aan een nieuwe Hoogwaardig Openbaar Vervoerlijn (HOV3)

Alle parkeerproducten op een rij. Download hier de parkeerbrochure • Alle parkeerproducten op een rij. Download hier de parkeerbrochure • Alle parkeerproducten op een rij. Download hier de parkeerbrochure • Alle parkeerproducten op een rij. Download hier de parkeerbrochure • Alle parkeerproducten op een rij. Download hier de parkeerbrochure • Alle parkeerproducten op een rij. Download hier de parkeerbrochure