Wie duurzaam reist tijdens Low Car Diet, maakt kans op een high speed e-bike ter waarde van 4000 euro. Tijdens de wedstrijd, van 10 september t/m 10 oktober, proberen deelnemers op een duurzamere manier te reizen. 

Tijdens LOW CAR DIET dagen we je uit om zo min mogelijk met de (fossiele) auto te reizen. Een gezonde competitie dus. Het is een landelijke wedstrijd met prijzen voor individuele deelnemers en teams, maar op Flight Forum maak je kans op extra prijzen. Dat is dus een dubbele wedstrijd en dubbel kans! De prijzen binnen Flight Forum zijn verdeeld in vier categorieën:

Fietsen naar je werk
De winnaar in de categorie ‘Fietsen naar je werk’ sjeest naar huis op een highspeed e-bike ter waarde van 4000 euro. Deze prijs is aangeboden door Flight Forum en Zo Slim Bereikbaar. 

Autodelen
In de categorie ‘Autodelen’ maak je kans op een waardecheque ter waarde van 150 euro waarmee je gebruik kunt maken van de elektrische deelauto’s van Amber. Deze prijs, aangeboden door Amber, mag je ook privé gebruiken. Overigens kun je tijdens Low Car Diet Amber uitproberen zonder abonnement. Lees er hier meer over. 

Openbaar vervoer
De bus stopt elke tien minuten midden op Flight Forum. De winnaar van deze prijs kan meteen instappen. Hij of zij wint een maandabonnement voor de bus, aangeboden door Bravo.

Bedrijf
Deze prijs is niet individueel, maar voor het winnende bedrijf. Hopelijk heb je ook als bedrijf de smaak van slim vervoer te pakken na deelname aan Low Car Diet. De winnaar ontvangt een workshop over duurzaam mobiliteitsbeleid binnen je bedrijf doorvoeren, aangeboden door BMN.

Landelijke wedstrijd
Naast deze Flight Forum-prijzen, maken alle deelnemers en deelnemende bedrijven kans op prijzen in de landelijke wedstrijd. Welke prijzen dat zijn, is nog niet bekend. Wel weten we dat Stientje van Veldhoven, staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, deze in Utrecht zal uitreiken.

Meedoen? Schrijf je in!