23 februari

Flight Forum CV zoekt een ontwikkelaar. Als ontwikkelaar voor business park Flight Forum weet jij waar de kansen liggen in de markt. Je werkt aan uitdagende ruimtelijke projecten zoals de ontwikkeling en verkoop van de resterende kavels en de ontwikkeling van short stay & commerciële plinten. 

Functie: Ontwikkelaar Flight Forum C.V.
Standplaats: Eindhoven
Tijdsbesteding:16 uur per week
Contract: Ad interim

Functieomschrijving

Flight Forum is aan het veranderen: van een zakelijk grijs kantorengebied naar een levendig businesspark met een grote mix aan functies. Een bruisende, groene locatie waar mensen werken, en in de toekomst ook tijdelijk wonen en naar school gaan. Dat is het toekomstbeeld waar Flight Forum inmiddels voortvarend mee aan de slag is gegaan. Dit is deels al zichtbaar in het groenere straatbeeld. Ook is de weg vrijgemaakt voor andere vormen van bedrijvigheid, publieke voorzieningen en het experimenteren met short stay. Als ontwikkelaar richt je je op acquisitie van de resterende kavels, de ontwikkeling van plinten in bestaande gebouwen en short stay. Je legt contact met partijen die variëren van gemeente tot vastgoedbeleggers, want jij weet hoe je partijen aan je bindt en hoe je ervoor zorgt dat zij zich willen vestigen op Flight Forum.

Taken en verantwoordelijkheden
De ontwikkelaar heeft de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • De nieuwe propositie van Flight Forum actief uitdragen;
 • Acquireren van nieuwe bedrijven om zich te vestigen op het businesspark;
 • Samenwerken met gevestigde gebouweigenaren rondom de ontwikkeling van plinten
 • Ontwikkeling van short-stay op Flight Forum
 • Initiëren en onderhouden van de samenwerking met andere publieke/private partijen;
 • Bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van een gezamenlijke gebiedsvisie van de gemeente Eindhoven, Eindhoven Airport, Provincie, Defensie en Flight Forum.

 

Functie-eisen
Kandidaten dienen te beschikken over de volgende achtergrond/ervaring:

 • Je hebt kennis van en ervaring met locatiekeuzeproces van marktpartijen, vestigingsklimaat, gebiedsontwikkeling, onroerend goed en bedrijfsvestigingen, ruimtelijke ordening en planologie;
 • Je hebt relevante ervaring met de acquisitie van nieuwe bedrijven om zich te vestigen;
 • Je hebt een netwerk opgebouwd en staat in uitstekend contact met je relaties
 • Je hebt een HBO/WO achtergrond;
 • Je bent commercieel bijzonder sterk en hebt een aantoonbare staat van dienst;
 • Je ziet kansen en snapt hoe de markt in elkaar steekt

 

Competenties
De ideale kandidaat beschikt over de volgende competenties:

 • ondernemerschap en resultaatgerichtheid: je bent markt- en klantgericht met een sterke drive om te ondernemen
 • verbindend vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden: je bent in staat om op alle niveaus zowel binnen de overheid als de zakelijke dienstverlening contacten teleggen en te onderhouden. Je bent een echte netwerker;
 • politieke en bestuurlijke sensitiviteit; een goed gevoel voor commercie en bestuurlijke verhoudingen.

 

Wat bieden wij?
Als ontwikkelaar voor Flight Forum krijg jij de kans om mee te werken aan de duurzame herstructurering van het bedrijventerreinen en de realisatie van zeer ambitieuze plannen. Want dat er iets moet veranderen in het gebied om toekomstbestendig te zijn staat vast. Flight Forum heeft de potentie om door te groeien tot een levendige locatie in Brainport Eindhoven waar werken en (tijdelijk) wonen samenkomen. Een unieke plek waar bestaande ruimte beter wordt benut en er ruimte is voor initiatieven uit het gebied en pioniers. Vind jij het leuk om samen met een klein, dynamisch team mee te werken aan een de transformatie van het businesspark dan zijn wij opzoek naar jou.

Over Flight Forum
Flight Forum is een hoogwaardig businesspark, strategisch gelegen in Brainport Eindhoven. De ligging is uitstekend, direct grenzend aan de A2 en op een steenworp afstand van Eindhoven Airport. Met HOV is er een directe verbinding met het centrum. Businesspark Flight Forum kent tevens goede verbindingen met de andere campussen in Eindhoven, zoals High Tech Campus, Strijp S en Brainport Industry Campus. Sinds de ontwikkeling van businesspark Flight Forum in 2004 hebben toonaangevende ondernemingen zich hier gevestigd. Op het businesspark zijn momenteel 130 bedrijven gevestigd en actief: hoofdkantoren, flexkantoren, research & development, logistiek en services. Er zijn naar schatting ruim 5.000 medewerkers werkzaam.

Hoofdactiviteiten van Flight Forum zijn de ontwikkeling en verkoop van de resterende kavels in het kantorencluster en de exploitatie van de parkeervoorzieningen. Flight Forum investeert daarnaast volop in een stimulerende, aantrekkelijke en groene werkomgeving.

Reactie
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je C.V. en motivatie voor naar b.verschut@flightforum.nl of bel naar Bart Verschut op telefoonummer 06-21580394