Op Business Park Flight Forum is recent dit moderne en onder architectuur gebouwde logistiek distributiecentrum 'Gold Forum' opgeleverd. Het object, met haar bijzondere kleurstelling en vormgeving, is ontworpen door Pauwert Architecten en heeft een totale oppervlakte van circa 20.865 m² inclusief een uit drie lagen bestaande kantoorruimte aan de voorzijde. Door het gebruik van onder andere duurzame materialen, hernieuwbare energiebronnen en ecologische voorzieningen maakt het object aanspraak op een BREEAM 'Very Good' certificaat.

Over Business park Flight Forum

Business Park Flight Forum is een hoogwaardig en modern bedrijventerrein met een variëteit aan kantoor- en bedrijfsobjecten. In de omgeving zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Deloitte, AKD, ASML, DHL, Signify en Promese Logistics, Atos Origin, Philips. Door de mix van bedrijvigheid heeft het bedrijventerrein een hoog voorzieningenniveau met onder andere restaurants, hotels, fitness etc. Het business park is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het OV. Het object is gelegen nabij de Randweg Eindhoven (N2) met een goede verbinding naar de rijkswegen A2 [Maastricht - Amsterdam], ASO [Eindhoven - Arnhem], A67 [Venlo - Antwerpen] en A58 [Eindhoven - Tilburg]. Centraal op Flight Forum bevindt zich het station van de HOV-lijn [Hoogwaardig Openbaar Vervoer] met verbindingen naar Eindhoven-Centrum, Centraal Station en Eindhoven Airport. Het luchthavengebouw is op ca 15 minuten lopen gelegen.

Tot slot is de locatie ook goed bereikbaar per fiets. Flight Forum heeft de laatste 2 jaar het fietsen behoorlijk gepromoot en bijgedragen aan de realisatie van goede fietspaden.

Kenmerken

Totale oppervlak
20.865 m²
Warehouse
19.160m²
Kantoorruimte
1090m²
Archief
615m²
Warehouse
EUR 55,- (Prijzen zijn per m² per jaar, te vermeerderen met btw)
Kantoorruimte
EUR 125,- (Prijzen zijn per m² per jaar, te vermeerderen met btw)
Archief
EUR 35,- (Prijzen zijn per m² per jaar, te vermeerderen met btw)
Servicekosten
Verplichte bijdrage Parkmanagement: EUR 2,18 per m² perceeloppervlakte ex btw
Aantal
184
Huur parkeerplaatsen
EUR 250,- ex btw per parkeerplaats per jaar
Huurtermijn
10 jaar (kortere periodes zijn bespreekbaar)
Status
Per direct

Locatie

Plattegronden

Download de plattegronden als PDF document

Contact

Deze unit wordt te huur aangeboden via:

De Lobel en Partners

Patricia Mittenburg
+31 (0)6 155 985 52
patricia@delobelpartners.nl

Robbert van Oers
+31 (0)6 155 788 15
robbert@delobelpartners.nl

Q Bedrijfslocaties

Marc Fitters
06 – 53 74 83 96
marc@Q-Bedrijfslocaties.nl