Kavel 22 is beschikbaar voor een (kantoor)pand van circa 3.600 m² bvo. De voorkeur gaat uit naar een 5-laags gebouw. Alle ontwikkeling op Flight Forum is echter maatwerk: footprints en lagen zijn daarom altijd indicatief. De precieze invulling, maatvoering en eventuele exploitatie van meerdere kavels is bespreekbaar met Flight Forum CV.

Cluster 1 wordt ook wel het kantorencluster genoemd: het is het levendigste deel van Flight Forum, met (hoofd)kantoren van gerenommeerde zakelijke dienstverleners als PWC, Deloitte, AKD, ND Group, Mazars, Regus, Valid en Renewi. In de TechTower en het Luchtruim zijn nog meer bedrijven te vinden en kunnen vergaderruimtes gehuurd worden. Op de begane grond van het Luchtruim bevindt zich bovendien een centraal en openbaar lunchcafé. Het plein dat de gebouwen in dit gebied verbindt, wordt momenteel heringericht om optimaal te kunnen gebruiken voor ontmoeting en ontspanning. Het kantorencluster op Flight Forum is de perfecte plek voor ambitieuze zakelijke dienstverleners met visie.  

Flight Forum is een hoogwaardig businesspark in de dynamische omgeving van Eindhoven Airport. Het park is verdeeld in verschillende, separate clusters voor bedrijven en kantoren. In totaal is er op Flight Forum ruimte voor circa 100.000 m2 kantoren en circa 175.000 m2 bedrijfsruimten. Het overgrote deel van Flight Forum is klaar. Op Cluster 1 zijn nog enkele kavels beschikbaar. Cluster 2 en cluster 3 zijn nog beschikbaar voor het realiseren van bedrijfsruimten.

Kenmerken

Koopprijs:
op aanvraag
Extra bijdrage:
Parkeermanagement/fondsbeheer: € 21,80 per m² terrein excl. BTW (éénmalig)
Extra bijdrage:
Infra (reeds aangelegd): € 53,00 per m² terrein excl. BTW
Bouwhoogte:
Maximale bouwhoogte n.t.b.
Oppervlakte:
Footprint ter grootte van circa 720 m². Voorkeur voor aantal lagen*: 5. Voorkeur m² bvo*: circa 3.600 m². Voor een parkeergarage onder het gebouw wordt geen grondwaarde in rekening gebracht.
-
* Alle ontwikkeling op Flight Forum is maatwerk: footprints en lagen zijn daarom altijd indicatief. De precieze invulling, maatvoering en de eventuele exploitatie van meerdere kavels is bespreekbaar met Flight Forum CV.

Locatie

Contact