26/09

Even naar buiten voor Mexicaans

For English, see below

De foodtruck met Mexicaanse cuisine van Edgar Ernesto Verteri Torres staat even niet op zijn gebruikelijke plek. Er wordt gewerkt aan het plein en daarom staat de truck meer aan de straatkant. Maar, de medewerkers uit de kantoorgebouwen weten hem nog steeds te vinden.

Sinds mei staat Edgar met zijn truck op Flight Forum, het bevalt hem goed. “Ik sta hier elke werkdag, behalve woensdag. Vanuit de kantoren zien de mensen mij staan op het plein en komen naar me toe. Ik hoef er niks voor te doen. Ik geef ze een alternatief voor wat er in hun kantine te krijgen is.”

Daar is het groepje ASML-medewerkers, dat bij de truck hun lunch bestelt, het helemaal mee eens. Een van het vertelt: “De ASML-kantine is prima hoor, maar deze man maakt heerlijk Mexicaans eten en op deze manier kom ik meteen even buiten.”

Edgar is geboren in Equador en deed vanaf zijn tienerjaren veel ervaring op in de horeca in Zuid-Amerika. Hij kwam naar Nederland en begon een Argentijns restaurant, waar hij manager was. Naar zeven jaar begon het te kriebelen, hij wilde liever zelf koken in plaats van managen, en zo startte hij zijn foodtruck met Mexicaans eten.

Volgens hem is het idee van zijn foodtruck dat de medewerkers wat meer uit hun gebouwen komen en elkaar kunnen treffen op het plein. Edgar is hierover erg tevreden. Over zijn specialiteit is hij ook duidelijk: “Alles op het menu is mijn specialiteit.”

The food truck offering Mexican cuisine from Edgar Ernesto Verteri Torres is not in its usual place. Work is being carried out in the square so the truck is now on the street side. But employees from the surrounding office buildings are still able to find him.

Edgar has been at Flight Forum with his truck since May, and it suits him well. “I’m here every workday except Wednesday. People see my truck in the square from their offices and come down. I don’t have to move anywhere. I offer them an alternative to what’s available in their canteen.”

The group of ASML employees that order their lunch from the truck are in complete agreement. One of them explains: “The ASML canteen is fine, but this guy makes delicious Mexican food and it’s good to get outside.”

Edgar was born in Ecuador and started working in the hospitality industry in South America in his teens. He came to the Netherlands and began an Argentinian restaurant, where he was the manager. After seven years he was ready for a change, he was keen to get cooking himself instead of managing, and so he started his food truck with Mexican food.

According to Edgar, the idea of the food truck is to get employees out into the fresh air and to meet each other in the square. Edgar is very satisfied here. And he is very clear about his specialities: “Everything on the menu is my speciality.”

BewarenBewaren

Unieke plek met internationale allure

Businesspark Flight Forum biedt een unieke plek om zaken te doen. De architectuur, goede bereikbaarheid en inpassing in de groene omgeving zorgen voor internationale allure. De ligging in Brainport Eindhoven Regio, de ‘slimste regio van de wereld’ biedt bovendien toegang tot en aansluiting met het unieke high tech ecosysteem: van research & development tot en met productie en dienstverlening. De symbiose van business (diverse bedrijven) en park (landelijk gebied) werkt uitstekend. Op het Businesspark Flight Forum is het goed toeven!

Elies Lemkes-Straver, algemeen directeur ZLTO

Prachtige plek waar ondernemers elkaar tegenkomen

Flight Forum is een prachtig businesspark waar ondernemers niet alleen prima kunnen doen waar ze goed in zijn, maar waar ondernemers elkaar ook regelmatig tegenkomen. Dat is niet alleen zo in het bestuur van de stichting die gericht is op het parkmanagement, maar ook tijdens bijeenkomsten van het Ondernemerscontact Eindhoven Airport (OKEA). Wie op Flight Forum zijn bedrijf heeft, kan zich aansluiten bij OKEA en zo netwerken met andere ondernemers. Een extra pluspunt!

Hans-Bart Olijhoek, operations director Viggo en voorzitter Ondernemerscontact Eindhoven Airport (OKEA)

Optimaal gebruikscomfort door korte lijnen

Het Flight Forum concept voor gebiedsbeheer kent vele pluspunten: een vast aanspreekpunt, korte lijnen en uiteindelijk ook optimaal gebruikscomfort. Flight Forum is wat dat betreft luxe vergeleken met andere bedrijfsterreinen in Eindhoven. Een mooi voorbeeld van gebiedsgericht werken.

Paul Smeets, afdelingshoofd beheer openbare ruimte gemeente Eindhoven

Plezierig gebruik leidt tot echte waardecreatie

Schiphol Real Estate gelooft in businesspark Flight Forum. Investeringen in gebieden leiden alleen tot waardecreatie voor het gebied, als mensen met plezier gebruik kunnen maken van het gebied. Dat is gelukt op Flight Forum. Dankzij de groene uitstraling, de bijzondere architectuur en het parkmanagement is Flight Forum een prettig businesspark om te werken. Dat zie je ook terug in het feit dat veel bedrijven al gekozen hebben voor vestiging op Flight Forum.

Nienke Middelbeek, Alianne de Jong en André van den Berg, Schiphol Real Estate