Beschikbaarheid

Businesspark Flight Forum is bijna klaar. Er zijn nog enkele bouwkavels te koop in de bedrijvenclusters en er is nog ruimte beschikbaar voor ontwikkeling in het kantorencluster. Alle locaties op Flight Forum zijn zichtlocaties!

Hieronder ziet u wat er nog mogelijk is, inclusief de prijzen (2017).

Cluster 1 (groen) is het kantorencluster. Daar is nog ruimte beschikbaar voor de ontwikkeling van maximaal 65.000 m2 bvo kantoorruimte. Cluster 1 is direct vanuit het centrum van Eindhoven bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast is het gezamenlijke plein uitgerust met aantrekkelijk straatmeubilair en beplanting. Niet zo vreemd dat medewerkers van bedrijven in cluster 1 bij mooi weer in de pauzes naar buiten gaan om bijvoorbeeld te lunchen op het plein.

Belangrijk: de verkaveling in cluster 1 is flexibel in te vullen. U kunt de beste plek voor uw kantoor in overleg met Flight Forum CV kiezen.
Grondprijs: op aanvraag

Parkeren
Ook is het mogelijk om parkeerplaatsen te huren op het kantorencluster. Dit is zowel mogelijk langs de buitenring als in de openbare parkeergarage van Flight Forum onder de busbaan. Download hier het volledige overzicht van de parkeerproducten.

Wilt u meer weten over vestiging op Flight Forum? Stuur dan een mail aan info@flightforum.nl of bel met +31(0)40-2928775.

Cluster 2 (blauw) is een bedrijvencluster. Hier is nog slechts één kavel voor bedrijfsdoeleinden te koop. De afmeting: 1,8 hectare. Besluit u dit kavel te kopen, dan levert Flight Forum de grond bouwrijp op.
Grondprijs: op aanvraag

Cluster 3 (magenta) is een bedrijvenclusterHier is nog slechts één kavel voor bedrijfsdoeleinden te koop. De afmeting: 3,2 hectare. Besluit u dit kavel te kopen, dan levert Flight Forum de grond bouwrijp op.
Grondprijs: op aanvraag

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie over cluster 2 en 3.
Colliers

Let op: Kiest u voor huisvesting op Flight Forum, dan bent u verzekerd van parkmanagement op een goed niveau. Om te zorgen voor continuïteit in het parkmanagement, voegen wij een fee toe aan de grondprijzen. U betaalt dus iets meer dan de grondprijs. Lees hier meer over het parkmanagement op Flight Forum.

Tip: Klik op de afbeelding voor een uitvergroting van cluster 1 om de voorbeeldverkaveling te zien. Wilt u de hele plankaart hebben? Dat kan! Download dan de PDF via de link onder aan de pagina.Plankaart

Bekijk de PDF

Unieke plek met internationale allure

Businesspark Flight Forum biedt een unieke plek om zaken te doen. De architectuur, goede bereikbaarheid en inpassing in de groene omgeving zorgen voor internationale allure. De ligging in Brainport Eindhoven Regio, de ‘slimste regio van de wereld’ biedt bovendien toegang tot en aansluiting met het unieke high tech ecosysteem: van research & development tot en met productie en dienstverlening. De symbiose van business (diverse bedrijven) en park (landelijk gebied) werkt uitstekend. Op het Businesspark Flight Forum is het goed toeven!

Elies Lemkes-Straver, algemeen directeur ZLTO

Prachtige plek waar ondernemers elkaar tegenkomen

Flight Forum is een prachtig businesspark waar ondernemers niet alleen prima kunnen doen waar ze goed in zijn, maar waar ondernemers elkaar ook regelmatig tegenkomen. Dat is niet alleen zo in het bestuur van de stichting die gericht is op het parkmanagement, maar ook tijdens bijeenkomsten van het Ondernemerscontact Eindhoven Airport (OKEA). Wie op Flight Forum zijn bedrijf heeft, kan zich aansluiten bij OKEA en zo netwerken met andere ondernemers. Een extra pluspunt!

Hans-Bart Olijhoek, operations director Viggo en voorzitter Ondernemerscontact Eindhoven Airport (OKEA)

Optimaal gebruikscomfort door korte lijnen

Het Flight Forum concept voor gebiedsbeheer kent vele pluspunten: een vast aanspreekpunt, korte lijnen en uiteindelijk ook optimaal gebruikscomfort. Flight Forum is wat dat betreft luxe vergeleken met andere bedrijfsterreinen in Eindhoven. Een mooi voorbeeld van gebiedsgericht werken.

Paul Smeets, afdelingshoofd beheer openbare ruimte gemeente Eindhoven

Plezierig gebruik leidt tot echte waardecreatie

Schiphol Real Estate gelooft in businesspark Flight Forum. Investeringen in gebieden leiden alleen tot waardecreatie voor het gebied, als mensen met plezier gebruik kunnen maken van het gebied. Dat is gelukt op Flight Forum. Dankzij de groene uitstraling, de bijzondere architectuur en het parkmanagement is Flight Forum een prettig businesspark om te werken. Dat zie je ook terug in het feit dat veel bedrijven al gekozen hebben voor vestiging op Flight Forum.

Nienke Middelbeek, Alianne de Jong en André van den Berg, Schiphol Real Estate